Theaternetwerk kan je helpen je bereik te vergroten met gepersonaliseerde nieuwsbrieven

Mag ik je iets vragen? Maak je deel uit van een culturele instelling, een theatergroep, een creatief makerscollectief of ben je freelancer in de culturele sector? Hoeveel mensen bereik je met je PR? Hoevelen volgen jullie op Facebook, twitter of instagram? En hoeveel staan er op jullie mailinglijst? Als theatermaker, groep of podium wil je natuurlijk maar één ding: volle zalen. En wij hebben goed nieuws voor jou! Theaternetwerk biedt een nieuwe functionaliteit om jullie bereik te vergroten.

Wat is er nieuw?

Na de zomer introduceren we: gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Dit betekent dat alle gebruikers van Theaternetwerk periodiek een nieuwsbrief ontvangen met evenementen, berichten en nieuwe leden in hun eigen regio. Een effectgieve, en gratis manier om jouw publiek te bereiken en uit te breiden!

Hoe maak je hier optimaal gebruik van?

Wil je maximaal profiteren van deze nieuwe functie, dan heb ik een paar tips:

  1. Maak je persoonlijke profiel compleet. Een representatieve foto, een actuele beschrijving en contactgegevens maken je profiel aantrekkelijk en betrouwbaar. Zo kun je gevonden worden op de onderwerpen waarop je gevonden wilt worden.
  2. Profileer je podium of groep zo aantrekkelijk mogelijk. Het profiel van je podium of groep maakt duidelijk wat jullie unieke aanbod is. Gebruik sterke beelden en pakkende teksten.
  3. Zet jou/jullie evenementen op de agenda. Vertegenwoordig je een podium of groep? Heb je een nieuwe voorstelling, een bijzondere workshop of een ander evenement? Zet het in onze agenda.
  4. Plaats een actueel nieuwsbericht, een prikkelende opinie of recensie. Echt opvallen kun je met een kritische opinie, of een interessante visie. Deze berichten worden direct gedeeld via onze social media kanalen en verschijnen ook in de nieuwsbrief van je regio.

Theaternetwerk heeft de ambitie om landelijk dé agenda te bieden voor alle podiumkunsten. Met de unieke eigenschap dat, waar je je ook in Nederland bevindt, je altijd de evenementen, podia en groepen voorop ziet staan die in de buurt zijn. Met de nieuwe gepersonaliseerde nieuwsbrief, zetten we een nieuwe stap in het vergroten van ons en jullie bereik. Van harte aanbevolen:-)

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Floris Timman

Acteurs en actrices gezocht

Toneelvereniging de Tijger zoekt enthousiaste acteurs en actrices voor onze nieuwe voorstellingen in december 2024. De repetities zijn op de woensdagavonden in Amsterdam-Oost.   We

Gevraagd
Diana van Kooten

Wij zoeken een inspirerende regisseur

Wij zijn op zoek naar een regisseur. We zoeken iemand die met ons gaat werken aan een voorstelling welke wij in juni 2025 opvoeren. De

Reacties

Geef een reactie

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!