Over Theaternetwerk

Theaternetwerk is van en voor theatermakers, performers, producenten, programmeurs en podia.

Voor theatermakers
Wil je bouwen aan je fanbase als theatermaker of als podium? Kan je publieksbereik wel een stimulans gebruiken? Of ben je op zoek naar een speellocatie, een theatertechnicus of een grimeur? Op Theaternetwerk.nl vind je een groeiend aantal theatermakers, theatergroepen, theaters en podia. En als de database en agenda goed gevuld is, nodigen we bezoekers uit voor deze site, die de centrale agenda voor theatermakend Nederland gaat worden. lees hier meer over onze toekomstplannen.
Je persoonlijk profiel
Omdat je mogelijk deel uitmaakt van meerdere groepen, organisaties of producties, begin je met het aanmaken van een persoonlijk profiel. Met dit profiel kun je lid worden van een groep, zelf een groep aanmaken, een locatie toevoegen en voorstellingen of evenementen op de agenda zetten. Je kunt alleen een profiel aanmaken als persoon, en daarna gaat een theaterwereld voor je open.
Theatergroepen en organisaties

Een groep op Theaternetwerk kan staan voor een theatergroep, een beroepsgroep, een theater, een festival, een organisatie of een gelegenheidsgroep. Maak je groep aan en nodig betrokken spelers, medewerkers of vrijwilligers uit om lid van de groep te worden. Als we het publiek gaan uitnodigen voor deze site, kunnen zij als “vriend” van de groep hun interesse tonen en de activiteiten van de groep volgen.

Podia en andere locaties
Voor de agenda gevuld kan worden, moeten de speellocaties worden toegevoegd. Een theaterpodium voegt dus eerst de eigen organisatie toe als groep, en maakt daarna de fysieke locatie aan als. Bij het aanmaken van een evenement selecteer je vervolgenswelke groep verantwoordelijk voor het evenement, en op welke locatie het plaatsvindt

Zet jezelf op de agenda

Theater draait uiteindelijk om uitvoeringen en performances. De agenda wordt dan ook het bruisende hart van het netwerk. En in tegenstelling tot veel andere online agenda’s is deze niet beperkt tot één gemeente, regio of genre. Elke theatermaker, -groep of -podium kan zijn performances hier publiceren. Bezoekers kunnen op regio en op voorkeur zoeken.
De toekomstige ontwikkeling
Dit platform is van en voor theatermakers, zowel individuen als groepen en organisaties. Professionals, aanstormend talend en amateurs kunnen hier laten zien waar ze mee bezig zijn, en publiek aan zich binden. Maandelijks zullen verbeteringen worden doorgevoerd en nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld. Op de lijst te ontwikkelen features staat onder andere: een importmogelijkheid voor voorstellingen door theaters, de mogelijkheid om bezoekers zich als vriend aan je podium of groep te laten verbinden en locatiegebonden agenda’s. Heb je ideeën over hoe dit platform zich verder moet ontwikkelen, geef dan feedback niet de knop aan de linkerkant van je scherm. Zo bouwen we samen aan de mooiste online ontmoetingsplek die we ons kunnen dromen.
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Pagina + Feedback?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!