Jouw artikel of blogpost, nu overal verspreid!

Fantastisch nieuws, leden van het Theaternetwerk! Gordijnen open, spotlights aan, want we hebben een grandioze onthulling: voortaan worden ál jullie artikelen, recensies, vraag- en aanbod berichten op onze website automatisch doorgeplaatst naar onze Facebook-pagina, een paar Facebook-groepen, en heel binnenkort ook naar LinkedIn, Instagram én Twitter!

Oh ja, je hoort het goed! Jouw creatieve uitingen, verhelderende inzichten en diepgravende analyses hoeven niet langer verborgen te blijven op één platform. Jouw virtuositeit verdient een wereldpodium, of op zijn minst een digitaal wereldpodium.

Waarom deze geweldige nieuwe feature? Jullie, de community, zijn de bruisende kern van Theaternetwerk. Het is hoog tijd dat jullie stemmen verder reiken dan de virtuele coulissen van onze website. Met deze update wordt jouw artikel, je fotoalbum van de nieuwste productie, of je laatste blog over de herinterpretatie van Shakespeare’s sonnetten, na verificatie doorgeplaatst naar meerdere sociale media platforms.

Dus pak die pen, camera of wat je dan ook gebruikt om jouw creativiteit te uiten. Jouw publiek wacht op meerdere podia, en wij zorgen ervoor dat je er staat. Laat dit een nieuwe akte zijn in jouw bijdrage aan de wonderlijke wereld van het theater. Want in deze digitale tijd, is het hele wereldwijde web jouw podium. En remember, in het theater net als op social media: de show moet doorgaan!

Spotlights uit, gordijnen dicht. Tot de volgende grandioze update!

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Het Blauwe Strand

Het Blauwe Strand zoekt bestuursleden!

Via Het Blauwe Strand kan je subsidieaanvragen indienen als je zelf geen stichting bent. Aanvragen die een beetje ‘dwars zijn’ om zo bestaande structuren op

Gevraagd
Jose Maes

Belevingsvoorlichter gezocht!!!

Bureau B’lieve zoekt een Belevingsvoorlichter!!! Vanaf 1 oktober 2023 tot 1 juni 2024 (indien beide partijen tevreden zijn, kan de tijd omgezet worden naar onbepaalde tijd)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!