Help jij bouwen aan de community van Theaternetwerk?

Een community leeft bij de gratie van het aantal actieve deelnemers. Alle podia en producenten in Nederland, en alle 4500 leden van de oude community site zijn uitgenodigd deel te nemen. En zoals altijd heb je snelle beslissers die zich enthousiast aanmelden, en mensen die eerst de kat uit de boom kijken. De komende maanden zetten we volop in om Theaternetwerk.nl het bruisend hart van theatermakend Nederland te maken, en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

  • Heb je een groep aangemaakt, nodig dan alle groepsleden uit om aan te haken. Via de beheerpagina van je groep heb je de optie “selecteren van personen”; daar kun je groepsleden die zich al hebben aangemeld toevoegen, of hen via een mailadres uitnodigen.
  • Schrijf je graag over podiumkunsten, maar heb je nog geen platform? Als columnist, blogger of recensent, razende reporter of journalist kun je je hart hier luchten. Iedereen kan artikelen posten binnen diens regio, maar als je landelijk wilt publiceren, zien we graag een voorstel wat je .
  • Daarnaast zoeken we een groot aantal vrijwillige moderatoren: voor gemeenten of regio’s, de evenementenagenda, groepen, en individuele accounts. Met een paar uurtjes per week bouw je mee aan het landelijke netwerk, en tegelijkertijd aan je eigen netwerk.

Theaternetwerk dat zijn we allemaal. Heb je vragen, neem dan contact op met me, of zet hieronder je commentaar of suggestie.

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Floris Timman

Acteurs en actrices gezocht

Toneelvereniging de Tijger zoekt enthousiaste acteurs en actrices voor onze nieuwe voorstellingen in december 2024. De repetities zijn op de woensdagavonden in Amsterdam-Oost.   We

Gevraagd
Diana van Kooten

Wij zoeken een inspirerende regisseur

Wij zijn op zoek naar een regisseur. We zoeken iemand die met ons gaat werken aan een voorstelling welke wij in juni 2025 opvoeren. De

Aangeboden
Tamara Kuipers

Gratis workshops amateurs

Ben je amateurkunstenaar en kun je nog wat hulp gebruiken? Dan kun je gratis workshops volgen om je verder te helpen met je presentatie.  Online

Reacties

Geef een reactie

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!