Help jij bouwen aan de community van Theaternetwerk?

Een community leeft bij de gratie van het aantal actieve deelnemers. Alle podia en producenten in Nederland, en alle 4500 leden van de oude community site zijn uitgenodigd deel te nemen. En zoals altijd heb je snelle beslissers die zich enthousiast aanmelden, en mensen die eerst de kat uit de boom kijken. De komende maanden zetten we volop in om Theaternetwerk.nl het bruisend hart van theatermakend Nederland te maken, en daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken.

  • Heb je een groep aangemaakt, nodig dan alle groepsleden uit om aan te haken. Via de beheerpagina van je groep heb je de optie “selecteren van personen”; daar kun je groepsleden die zich al hebben aangemeld toevoegen, of hen via een mailadres uitnodigen.
  • Schrijf je graag over podiumkunsten, maar heb je nog geen platform? Als columnist, blogger of recensent, razende reporter of journalist kun je je hart hier luchten. Iedereen kan artikelen posten binnen diens regio, maar als je landelijk wilt publiceren, zien we graag een voorstel wat je .
  • Daarnaast zoeken we een groot aantal vrijwillige moderatoren: voor gemeenten of regio’s, de evenementenagenda, groepen, en individuele accounts. Met een paar uurtjes per week bouw je mee aan het landelijke netwerk, en tegelijkertijd aan je eigen netwerk.

Theaternetwerk dat zijn we allemaal. Heb je vragen, neem dan contact op met me, of zet hieronder je commentaar of suggestie.

Gerelateerde berichten

Kleding en attributen

Omdat het ons aan kastruimte ontbreekt hebben wij een verzameling hoede, maskers, jasjes en andere attributen in de aanbieding. Foto’s kan je hier zien. Bij

Aangeboden
Karen de Vries

Toneel Theatraal en Theatermaker

Toneel Theatraal en Theatermaker + de Jaaroverzichten Jaargangen van 1982 t/m 2003 (Totaal 178 stuks) Jaarboeken van 1981 – 1994 (13 stuks) Niet alle jaargangen

Gevraagd
Gerard van Rijnstra

gekleurde acteur/actrice gezocht

In april 2023 starten de repetities voor Festen. Negen voorstellingen op locatie in Delfshaven in november/december 2023. Hier voor zoeken wij nog een gekleurde acteur/actrice

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!