Club Delft Festival

Het eerste Club Delft Festival komt er aan! Zaterdag 31 augustus 2024. Houd deze datum vrij en meld je aan! Kom je kunsten tonen op het podium, met een workshop of demonstratie, met een kraampje of in expositievorm. Een dag om te spelen, te genieten, je ogen uit te kijken, te netwerken, nieuwe samenwerking aan te gaan en gewoon veel lol te hebben. Het Club Delft Festival vindt plaats op het festivalterrein KD Buiten in het Kabeldistrict (Schieweg 15B) i.s.m. HAL015. Meld je nu aan om mee te doen!

FESTIVAL

Op zaterdag 31 augustus van 12.00 – 20.00 uur vindt het eerste Club Delft Festival plaats. Een gratis festival waar alle amateurkunsten (podium- en beeldende kunsten) van Delft zich kunnen presenteren. Met verschillende podia, tenten, een dansplein, foodtrucks en kramen belooft het een feestelijke en inspirerende dag te worden. Presenteren kan op verschillende manieren:

  • een optreden van 15 minuten
  • exposeren met maximaal 3 werken
  • een kraam voor bijvoorbeeld ledenwerving, sponsoring en verkoop van eigen werk
  • een workshop geven

Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag van het festival zelf en in de voorbereiding mee te draaien in de productie.

Aanmelden voor dit festival kan tot en met 8 maart 2024 via onderstaande link. Op basis van de aanmeldingen gaat het productieteam aan de slag met het samenstellen van het programma. Hierover binnenkort meer!

Houd er wel rekening mee dat het een buitenfestival met veel verschillende presentaties is. Dat betekent bijvoorbeeld dat er geen uitgebreide geluids- en lichtplannen en specifieke expositieruimtes mogelijk zijn.

Aanmelden: https://www.hal015.nl/club-delft-festival/

WORKSHOPS

In de aanloop naar het festival worden er verschillende workshops georganiseerd. Deze hebben te maken met:

  • deskundigheidsbevordering
  • ledenwerving
  • vergroten zichtbaarheid
  • zelfredzaamheid
  • toekomstperspectief

Om een goede invulling aan de workshops te kunnen geven, willen we graag van jou weten waar jouw keuze naar uitgaat. Zou je zo vriendelijk willen zijn om dat aan te geven? Dat kan via deze link. Alvast bedankt!

 

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Floris Timman

Acteurs en actrices gezocht

Toneelvereniging de Tijger zoekt enthousiaste acteurs en actrices voor onze nieuwe voorstellingen in december 2024. De repetities zijn op de woensdagavonden in Amsterdam-Oost.   We

Gevraagd
Diana van Kooten

Wij zoeken een inspirerende regisseur

Wij zijn op zoek naar een regisseur. We zoeken iemand die met ons gaat werken aan een voorstelling welke wij in juni 2025 opvoeren. De

Aangeboden
Tamara Kuipers

Gratis workshops amateurs

Ben je amateurkunstenaar en kun je nog wat hulp gebruiken? Dan kun je gratis workshops volgen om je verder te helpen met je presentatie.  Online

Reacties

Geef een reactie

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!