Profielfoto

Mieke BouhuijsOffline

  • Vrouw
  • Acteur/actrice, Danser, Geluidstechnicus, Grimeur, Lichttechnicus, Producent, Programmeur, Regisseur, Zanger/zangeres, Overig

Algemeen

Volledige naam

Mieke Bouhuijs

Ben je professioneel met theater bezig of als liefhebber?
Gender
Wat doe je op theatergebied en wat verwacht je van Theaternetwerk?

Vuurol: een theaterfestival dat zich jaarlijks afspeelt rond Lage Vuursche, met steeds een ander thema.Als locatietheaterfestival in de natuur voelen wij ons nauw betrokken bij de aarde en de natuur.

We vragen makers zich te laten inspireren door ons thema, waarin wij een link leggen met de natuur.Daar zal iedere maker zijn persoonlijke uiting aan geven. Het thema is breed te interpreteren en kan op verschillende niveau’s ingevuld worden; psychologisch, relationeel, maatschappelijk, de aarde betreffende. Micro, macro en wat daar tussen en ‘beyond’ ligt! Maar het is wel het richtpunt, wat verband brengt in het festival.

In het mooie stukje bos, ingeklemd tussen de wegen en bebouwing van de Randstad, spelen wij Vuurol. Het bos waar we met steeds meer gebruik van maken om de dingen te doen die wij belangrijk vinden.  Symbool voor de aarde. En waar dat ons brengt.

Een oase om op te laden, inspiratiebron. Tijdens Vuurol verbinden we dit met laten zien en voelen wat ons beweegt, om te verwonderen, inspireren, ontroeren, plezier te maken. Een wereld te creëren waar alles mogelijk is.

Woonplaats

Groepen

Groepslogo van Theaternetwerk
Theaternetwerk
Openbare groep
Groepslogo van tHEATERFESTIVAL vUUROL
tHEATERFESTIVAL vUUROL
Openbare groep

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!