Maak je klaar voor een vrolijke en interactieve wintervoorstelling met Dirk Scheele en Kira

Kool! Samen zingen ze zijn bekende liedjes over herkenbare winterse taferelen, zoals warme handen en koude voeten, gezellig bij de kachel spelletjes spelen, dwarrelende sneeuwvlokjes, bibberen van de kou en schaatsen.

Tijdens de voorstelling houden Dirk en Kira samen met de kinderen in de zaal een spannend sneeuwballengevecht. Ook komt goede vriend Japie het Apie op bezoek. Japie ziet voor het eerst sneeuw en drinkt warme chocolademelk, maar waagt zich ook aan een rondje op de slee. Als klap op de vuurpijl komt zelfs de IJsbeer aangewaaid om samen met het publiek een groot winterfeest te vieren. Loop je mee als een (ijs)beer?

Dirk Scheele is al jarenlang een gevestigde speler in de kindermuziek en schrijft en speelt al meer dan 25 jaar zijn eigen kinderliedjes. Hij begon zijn muzikale carrière als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Dirk is immens populair onder de jonge doelgroep van 2-7 jaar.

Kinderen kennen Dirk uit het theater, waar hij wekelijks gemiddeld 2-3x optreedt. Ook is hij bekend van Nickelodeon en YouTube met zijn populaire series. Op YouTube krijgen zijn video’s maandelijks 1,5 miljoen weergaven en telt zijn kanaal 60.000 abonnees. Onlangs heeft hij voor zijn inzet voor goede doelen een koninklijke onderscheiding ontvangen en is zijn complete oeuvre bekroond met de allereerste Buma Kindermuziekprijs

Dirk Scheele Warme handen koude voeten delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Cultureel centrum Den Dullaert

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!