Toneelvereniging Tovedum zoekt regisseur

Wij zijn een dynamische jongeren groep bestaande uit 7 leden die opzoek zijn naar een regisseur voor onze voorstelling in maart 2025.

Wij spelen veel verschillende stukken en staan open voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Zelf een stuk schrijven of samen met ons een stuk kiezen is allemaal mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat het stuk zowel aansluit bij de regisseur als bij de groep zelf.

De repetitie avonden beginnen in september en zijn op donderdagen van 20:00 tot 22:00 uur. Dit doen wij in cultureel centrum de Schalm in De Meern. Hier vinden ook de voorstellingen plaats. Er is een vergoeding aanwezig voor de regisseur.

Wij zoeken iemand die het leuk vind om deze uitdaging aan te gaan en er samen met ons een gezellige en leerzame tijd van te maken.

Neem een kijkje op onze website, https://www.tovedem.nl/cloos/

Enthousiast geworden? Stuur vooral een mail en dan komen we graag in contact!
lisaluna9@live.nl

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Floris Timman

Acteurs en actrices gezocht

Toneelvereniging de Tijger zoekt enthousiaste acteurs en actrices voor onze nieuwe voorstellingen in december 2024. De repetities zijn op de woensdagavonden in Amsterdam-Oost.   We

Gevraagd
Diana van Kooten

Wij zoeken een inspirerende regisseur

Wij zijn op zoek naar een regisseur. We zoeken iemand die met ons gaat werken aan een voorstelling welke wij in juni 2025 opvoeren. De

Reacties

Geef een reactie

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!