Theater ‘t Zonnehuis

Alle aankomende evenementen in Theater ‘t Zonnehuis

 • No events in this location
 • Beheerder van deze locatiepagina

  Theater ‘t Zonnehuis aan het gezellige Zonneplein in Amsterdam-Noord is een monumentale locatie in de stijl van de Amsterdamse School, verstopt in Tuindorp Oostzaan. Dit voormalige gemeenschapshuis stamt uit 1932 en het authentieke art deco interieur ademt nog altijd de sfeer van die jaren uit.

  ’t Zonnehuis wordt gebruikt voor voorstellingen, musicals en concerten, waarbij er speciale aandacht is voor creativiteit, vernieuwing en talentontwikkeling. Ook congressen, lezingen, filmopnames, tv-programma’s, workshops en presentaties zijn hier goed op hun plek. Huwelijken en diners krijgen door het nostalgische interieur een extra sfeervolle dimensie. De kleinere Blauwe Zaal wordt veel gebruikt voor (en door) de buurt met kindervoorstellingen, dansmiddagen voor ouderen en repetities voor theatergroepen en koren. Beide ruimtes zijn apart van elkaar te huur.

  Stap naar binnen in de grote theaterzaal en de jaren dertig herleven dankzij het goed bewaard gebleven art deco interieur. Zoals het een goed theater betaamd is ’t Zonnehuis geoutilleerd met uitgebreide voorzieningen, zoals theaterlicht, geluidsinstallatie en een toneel.

  Theater ‘t Zonnehuis delen

  Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!