Zorro! Een avontuurlijke musical vol passie, humor en romantiek.

Met Spaanse Flamenco en muziek van de Gypsy Kings. Onder leiding van twee professionals, brengen getalenteerde amateurspelers uit de regio deze passievolle musical naar Kunstmin (locatie Het Energiehuis).
TICKETS

Don Diego de la Vega wordt door zijn vader naar Spanje gestuurd om daar te studeren. Maar Diego besluit zijn eigen plan te trekken en sluit zich aan bij een groep zigeuners die optreden in de steegjes van de stad. Hij wordt al snel de ster van hun optredens. Maar met het vertrek van Diego wordt zijn broer Ramon ook opperbevelhebber van het leger. Het volk ervaart Ramon als een tiran, die steeds meer macht naar zich toetrekt nu hij beweert dat zijn vader, Don Alejandro, plots is gestorven.Luisa, Diego´s jeugdliefde uit Californië, is naar Spanje gereisd om Diego te overtuigen om terug te keren naar huis. Inez, een vrouwelijke zigeuner die een oogje heeft op Diego, is niet blij om Luisa te zien. Ze staat er op dat alle zigeuners Diego vergezellen in Diego’s taak om zijn broer ten val te brengen. Dan wordt de sluwe volksheld Zorro geboren. Viva El Zorro!

Over Theatergroep Manteau
Gorinchem e.o. barst van het zang, dans en acteertalent! In september 2010 is Stichting Manteau opgestart om dit musicaltalent een platform te geven. Via Theatergroep Manteau krijgen deelnemers de kans om zichzelf te ontwikkelen en dit te tonen in regionale theaters.

Onder leiding van twee professionals, Sharon Slachter (regisseur) en Michel de Valk (Musical Director), realiseerde Theatergroep Manteau de afgelopen jaren met veel succes o.a. producties als Cinderella, Shrek, Hairspray, Beauty and the Beast Jr., Little Shop of Horrors, Legally Blonde en Jesus Christ Superstar.

Zorro de Musical delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Energiehuis

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!