Toneelvereniging De Opregte Amateur

 

Supermarkt in de Hoef!

 

Het is weer zover: de najaarsvoorstelling van de de toneelvereniging De Opregte Amateur uit de Hoef staat gepland voor 3 en 4 november. De groep speelt weer een kaskraker van Henk Roede: Supermarkt de Supersuper. Daarvoor is op het podium een hele supermarkt opgebouwd, zodat de Hoef (tijdelijk) weer een extra winkel rijk is.

 

Dat was voor de decorbouwers wel een hele opgave. Het podium is weliswaar niet zo heel klein, maar waar laat je een hele supermarkt compleet met kassa, toegangsdeuren, magazijn, stellingen, flessen­automaat, koffiehoek, broodbar  en groentehoek? En dan moet er ook nog ruimte overblijven voor de spelers en dat zijn er ook heel veel deze keer, de cast bestaat uit maar liefst zestien personen en dan lopen er nog wat figuranten rond ook.  Dat is ze gelukt, gewoonweg super!

Het Hoefse filiaal van supermarkt de Supersuper loopt echter niet zo lekker, het heeft de laagste omzet van alle vestigingen. Om daar verandering in te brengen stuurt het hoofdkantoor een assistent-bedrijfsleidster naar de Hoef. Zij probeert er achter te komen, wat er moet veranderen en stelt ter motivatie een teambuildingsdag voor het personeel voor en een actie om meer klanten te gaan trekken. Hoe dit zich allemaal ontwikkelt en welke chaos daaruit ontstaat kunnen we rustig overlaten aan Henk Roede, die met stuk weer een intelligent komisch geheel weet neer te zetten. Met natuurlijk eind goed, al goed.

De Opregte Amateur bestaat inmiddels 49 jaar (volgend jaar kunt u dus een heel speciale jubileumvoorstelling verwachten!) en is nog springlevend: in dit stuk stellen meerdere debutanten zich aan u voor.

 

Wilt u deze voorstelling bezoeken, dan raden wij u aan te reserveren. Dat kan via de website www.opregteamateur.nl (tabblad reserveren) of anders via Ronald Wieman (0297 – 593291).

De voorstellingen vangen aan op vrijdag 3 en zaterdag 4 november om 20:00 uur in de ‘Toni’-zaal van het gemeenschapshuis De Springbok, Oostzijde 61a in De Hoef. De zaal is open van 19:00 tot 02:00 uur.

Voorstelling Supermarkt: de Supersuper delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De Springbok

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!