Toneelstuk “Wij zijn zo gek nog niet”

ODI ANDERS PRESENTEERD “WIJ ZIJN ZO GEK NOG NIET”

Onder de vlag van ODI heeft de toneelvereniging vorig jaar een nieuw platform gelanceerd met de naam: ODI ANDERS. Op deze manier kunnen leden een ander soort toneelproject maken die niet in het reguliere seizoen van ODI vallen of passen. Dit jaar heeft Patty van Amsterdam- …. een prachtige voorstelling geschreven met het thema psychiatrie.

Dit stelletje ‘gekken’ is hard bezig met de repetities van ‘Wij zijn zo gek nog niet’. De cliënten van ‘De Zilverster’ geven u een kijkje in het dagelijks leven bij hen op de afdeling en vertellen hun verhaal. Allen beelden -Met naast toneel ook inzet van Hollandse meezingers- hun stoornis uit gelinkt aan vooroordelen die over hun stoornis heersen. Niet alleen de cliënten, maar ook het personeel wordt overdreven neergezet naar stereotype. Leef mee met o.a. de ‘Drama borderliner’ ‘Enge schizofreen’ ‘Slimme autist’ en de gehaaste psychiater, zwevende therapeut, naïeve stagiaire en bitch van een ‘hoofdzuster’. Als je in de psychiatrie hebt gewerkt zul je nog extra genieten door ‘verborgen’ grapjes.

Maar wat als alle cliënten een reden hebben om te willen ontsnappen. Door gebruik te maken van hun stoornis zetten zij alles op alles om te ontsnappen. Maar of het hen ook lukt? … om dat te weten te komen zal u moeten komen kijken. Het stuk heeft naast lach momenten ook emotionele stukken en stukken die als heftig kunnen worden ervaren. Vanwege dit i.c.m. agressie scènes en seksuele uitspraken is onze aanbevolen leeftijd 18+. Aan het einde van het stuk hebben wij een serieuze boodschap, so stay till the end!

De uitvoeringen zijn op 3 juni (start 20:00 uur) en 4 juni (start 14:00 uur) in de tijdelijke Schelft in Noordwijkerhout. En op 10 juni (start 20:00 uur) en 11 juni (start 14:00 uur) in het Poelhuys te Lisse. De zaal is een half uur voor aanvang open.
Kaartjes kunnen vanaf nu a € 12,50 gereserveerd worden op: www.toneelverenigingodi.nl en betaald aan de zaal. Het ODI-anders stuk valt buiten de gebruikelijke ODI stukken, wat inhoud dat de kaartjes niet binnen het pakket valt van de gratis toegang voor donateurs.

Toneelstuk “Wij zijn zo gek nog niet” delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De tijdelijke Schelft

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!