Met ODI even terug in de tijd met Oud Speelgoed

 Even onthaasten bij een gezellig avondje toneel in vroeger sferen. Kom allen op 18, 19 of 25 november een avondje genieten van deze prachtige voorstelling.

 

ODI neemt u mee naar het Amsterdam van de jaren 70 waarin het vinden van geschikte woonruimte een net zo’n groot probleem vormde, als tegenwoordig.

Een jong stelletje Kiki en Frank, zoekt woonruimte en is blij verrast met de zolder van een pand tegen een redelijke huur. Het is het voormalig atelier van een kunstschilder en het staat naast schilderijen ook bomvol oud speelgoed. Maar is alles wel wat het lijkt?
Wie is die Jacob Fransen? Hun huurbaas Rosalie is wel erg vaak aanwezig. Welk verdriet zit haar dwars dat ze zo vaak naar de fles grijpt?
Welke hobby houdt de onderbuurman Janus Bronk er naast muziek nog meer op na? En dan een sjieke dame die op bezoek komt en de zolder na zo’n 10 minuten weer hals over kop verlaat.

Laat je door ODI onderdompelen in de sfeer van de 70-er jaren met prachtige Franse chansons. Dit stuk geschreven door Chiem van Houweninge en geregisseerd door Erwin Prins zorgt voor een lach, maar zeker ook voor een traan. Een uitdaging voor de spelers, maar zeker ook voor de techniek van licht en geluid.

Toneelstuk “oud speelgoed” delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De tijdelijke Schelft

 • No events in this location
 • Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!