Toneelstuk – Een Klap(schaats) van de Molen

Een Klap(schaats) van de Molen

Het wordt een barre winter. In molen De Klaproos worden streekproducten verkocht, maar in de winter hebben zij bijna geen klanten in de winkel. Dat is bij de andere molens in de omgeving niet veel anders en hierdoor ontstaat het idee om een schaatstocht langs de molens te organiseren. De verwachting is namelijk dat de Elfmolenstocht gaat zorgen voor publiciteit. 

Er ontstaat een commissie met hulp van de lokale ijsvereniging De Winterkoning, waarbij de vergaderingen niet altijd even soepel verlopen. RTV Nieuw Vechtdal is aanwezig om de voorbereidingen vast te leggen en natuurlijk ook de tocht zelf. Wanneer blijkt dat de Elfstedentocht wordt afgelast in verband met het voorspelde slechte weer, wordt de chaos helemaal compleet. Kan de Elfmolenstocht nog wel doorgaan? 

Welke beslissingen moeten er nu allemaal nog meer genomen worden? Is het ijs wel dik genoeg volgens het rayonhoofd? Ondertussen loopt de koek en zopie als een malle, liggen twee weervrouwen met elkaar in de clinch, bereidt de extreem fanatieke EHBO-er zich vast op bijzondere wijze voor en proberen wedstrijd- en toerrijders zich klaar te maken voor de (eventuele) barre tocht die ze te wachten staat...

 

Al onze voorstellingen beginnen om 20:00 uur. 

Bij al onze uitvoeringen hanteren wij de regels van het RIVM zoals die op dat moment gelden.

Klik hier om te reserveren

Toneelstuk – Een Klap(schaats) van de Molen delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Theater Carrousel

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!