The Worst Person in the World – Filmtheater

Julie is bijna dertig, maar kan geen genoegen nemen met haar leven. Ze besluit meer uit het leven te halen en zet een punt achter haar stabiele relatie met de 45-jarige succesvolle schrijver Aksel. Ze ontmoet de jongere en knappe Eivind, met wie ze zich in een nieuw avontuur stort. 

De personages vertellen ons een verhaal over eenzaamheid, over de neiging om spontaan iets heel onverstandigs te doen als je niet meer weet wat je met jezelf en je leven wil. Dat een eenzame ander misschien wel het antwoord is, maar dat ook dat gewoon maar een tijdelijke bevlieging kan blijken. Dat je op jezelf aangewezen bent, maar ook heel veel mooie dingen kan halen uit connecties met anderen. 

Julie probeert er gewoon maar wat van te maken. Er is niet één goede manier om het leven te leven, en dat is een geruststellende boodschap.

Deze film wordt vertoond in samenwerking met Sociom Zin. De film wordt kort ingeleid en na afloop is er – voor wie dat wil – een nagesprek over het thema van de film. 

Kaarten kunnen online besteld worden op deze pagina. Er is voor aanvang van de film ook kaartverkoop mogelijk aan de kassa.

 

The Worst Person in the World – Filmtheater delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!