Vanaf zondag 23 oktober presenteren Michael Varekamp & Wiboud Burkens wegens groot succes wederom een maandelijks concert in het Rietveldtheater in Delft. Een serie waarin legendarische helden uit de Soul & Jazz centraal staan. Filmpjes, anekdotes en natuurlijk live muziek door de crème de la crème uit de Nederlandse Soul & Jazz. Ieder concert zal beginnen met een korte inleiding bestaande uit interessante feiten, sterke verhalen en de vertoning van filmmateriaal. Vervolgens wordt er een set live gespeeld. Een set die het publiek inspireert en amuseert!

Michael Varekamp & Wiboud Burkens trekken met The Legends al jaren volle zalen met shows over o.a. Miles Davis, James Brown, Louis Armstrong en Otis Redding. Trompettst & zanger Michael Varekamp won in Japan de Kobe Award en speelde onlangs met Branford Marsalis. Toetsenist & producer Wiboud Burkens werkte met oa. Chaka Kahn en soulicoon Leon Ware. De concerten vinden plaats op zondagmiddag.

‘De geweldige muziek!’’★★★★Telegraaf
‘I’m a Soulman raakt je in je ziel!’ ★★★★Theaterparadijs
‘Varekamp speelt net zo grenzeloos als Armstrong’ ★★★★NRC Handelsblad

29 JANUARY HELDEN VAN TOEN
In Helden van Toen maken The Legends samen met het publiek een eigenzinnige tocht langs hun helden. Kleurrijke personages die een constante inspiratiebron vormen in het oeuvre van The Legends. Wiboud Burkens leefde de soul van Stevie Wonder en Michael Varekamp droomde ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong. Deze middag een voorproefje want vanaf februari trekken The Legends met dit programma door het land.

Met oa. Yoran Aarssen (sax), Erik Kooger (drums) en Michael Varekamp (trompet/vocals)

Vanwege de verbouwing van het pand aan het Rietveld, vindt deze voorstelling plaats in HAL015, Schieweg 15B.

The Legends | Helden van Toen delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Rietveld Theater (op pop-up locatie)

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!