Maak nu al kennis met de sterren van morgen!
Al sinds 2009 organiseert Holland Dance Festival jaarlijks Talent On The Move, waarbij u kunt kennismaken met het spraakmakende danstalent van Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans. Met trots laat Holland Dance Festival het Nederlandse publiek kennismaken met de sterren van morgen.

Ook dit seizoen kunt u weer genieten van het beste wat de hedendaagse dans te bieden heeft – van solo’s en duetten, groepswerken, bestaand repertoire van internationale topchoreografen, maar ook nieuwe choreografieën van aanstormende talenten die speciaal voor de dansers van Codarts Dance Company zijn gecreëerd. De virtuoze en veelzijdige topdanstalenten dansen een aanstekelijke en zeer afwisselende voorstelling op het hoogste niveau, waarbij passie en energie van het podium afspatten: ieder jaar weer, maar ieder jaar weer anders!

‘Talent On The Move’ is een gezamenlijk initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam en bieden jong toptalent graag een landelijk podium om uitgebreide, noodzakelijke toneelervaring opdoen.

Bekijk hier de trailer

Talent On The Move delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Theater de Purmaryn

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!