In Heerenveen wordt in oktober elk jaar een groot sixties/seventies-concert georganiseerd en de tiende editie van dit muziekfestijn vindt plaats in het Posthuis Theater. Troubadour Jacques Mees uit Brabant trapt de avond af met songs van Bob Dylan, waarna de rock ‘roll-formatie Hayfever het podium betreedt met sixties repertoire. De band The Hangouts sluit de avond af met songs van onder andere The Rolling Stones en The Faces. Kortom, dit

Programma
18:30 uur
Jacques Mees uit Brabant is al jaren een magnifiek vertolker van de songs van Bob Dylan, nobelprijswinnaar literatuur en nog steeds actief als artiest en schrijver.

20:15 uur
Op het hoofdpodium deze avond Hayfever, de rock & roll band met sixties repertoire. Met Willem de Roode als frontman, spelen Gerben (broer van), gitaar/zang, René Postma op bas en Andy IJzendoorn, drums, muziek van Memphis tot Liverpool.

23:00 uur
In de Jachtweide vervolgen de Hangouts met ijzersterk reperoire van Stones, maar ook van the Faces en andere 60/70 muziek van bands uit die tijd. Informeler en minder concert, maar meer beleving waar gedanst kan worden.

Sixties/seventies – Tiende editie delen

Contacteer de beheerder

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!