Rooie Loper Concert – Vierdaagse Orkest

Het Vierdaagse Orkest bestaat uit ruim zeventig veelal jonge artiesten uit het Land van Cuijk en Rijk van Nijmegen. De zangers, dansers en muzikanten van het Vierdaagse Orkest laten tijdens de week van de Nijmeegse Vierdaagse het beste van zichzelf zien.

Van pop tot musical en van rock tot filmmuziek: de variatie is groot. Het publiek kan genieten van vele bekende nummers, maar ook van muziek die zal verrassen. Zoals Paconchita, dit jaar het favoriete stuk van trompettist Janine (26): “Vooral door de fijne zomervibes en door de gave trompetpartijen. Dit maakt me trots op mijn collega’s!” 

De première van de concertreeks van het Vierdaagse Orkest vindt plaats in de schouwburg van Cuijk. De mooie zaal is perfect om vanaf de luxe theaterstoel te genieten van de muziek en dans. De muzikale leiding is in handen van dirigent Bart van Zutven, die het orkest al jaren met aanstekelijk enthousiasme leidt. Stephanie Bongers – van Werkhoven is de coach van de zanggroep, waar ze zelf ook tussen staat te stralen tijdens de concerten. De dansers van Dance Department Malden staan op het podium onder leiding van Janne van Lanen.

Foto’s: Cuijk.nl/Arjan Broekmans

Rooie Loper Concert – Vierdaagse Orkest delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

1 2
Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!