Rob Mennen & Big Benny | Nu wordt het Mennens

Pianist Rob Mennen presenteert een muzikale Collegetour. In 66 minuten interviewt, begeleidt en daagt hij een speciale gast muzikaal uit, inspelend op de actualiteit en het publiek. Ditmaal speelt Big Benny, Roermonds bekendste zanger van het Limburgse levenslied, de hoofdrol. Mennen spreekt hem in een heerlijk ‘ruim’ uur cultuur met muziek, persoonlijke ontboezemingen én…. voor iedereen een frikandel.

Over Rob Mennen
Rob is een veelgevraagde en graag geziene pianist/begeleider. Hij tourde o.a. met Mirusia en Maurice Hermans en werkt met enige regelmaat samen met Suzan Seegers, Ernst Daniël Smid, Brigitte Heitzer en vele anderen. Rob is een echte ‘pianovirtuoos’ met daarnaast een geweldig gevoel voor humor. Tijdens Corona maakte hij een 12-delige tv-serie ‘Op verzeuk op bezeuk’ voor L1 TV. https://l1.nl/op-verzeuk-op-bezeuk/?pagina=2

 
Over Big Benny
Het is pas feest als… Big Benny is geweest! In 1992 kroop Roermondenaar Ben Peters voor de eerste keer onder de artiestennaam Big Benny achter de microfoon. Bijna iedere Limburger heeft hem minstens één keer aan het werk gezien en zelf ervaren hoe BB in een handomdraai het publiek op zijn hand heeft en van een kleine miniparty een fantastisch groot feest maakt. In stampvolle zalen of paviljoens en niet te vergeten grote openluchtfestivals, zoals bijvoorbeeld op de 11de van de 11de op het Vrijthof in Maastricht of op carnavalszaterdag in de Zoepkoel van Venlo, scanderen duizenden mensen zijn naam. “Big Benny! Big Benny! Big Benny!”  Big Benny is regelmatig te beluisteren op de radio en te zien op de beeldbuis. Bij L1, TVL, TROS, VARA, SBS en Veronica. Corné Klein van Radio 3FM had Big Benny een uur lang live in de studio en na afloop stond de telefoon in Hilversum roodgloeiend. De lokale radiostations in Limburg schenken min of meer dagelijks aandacht aan zijn repertoire. Big Benny grossiert inmiddels in Limburgstalige hits. Van Lurrie en De Sultan haet dors tot Riet op de tap, Limbo Party, Oh Oh Kammeroad, Viva Malorca, Ich bön en bees et cetera.

Rob Mennen & Big Benny | Nu wordt het Mennens delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in ECI Cultuurfabriek

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!