Rapunzel de Musical (4+) – Met Sita Vermeulen

Na het succes van ‘Belle en het Beest’ en ‘Assepoester de Musical’, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 ‘Rapunzel de Musical’ naar het theater. 

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar.

Terwijl ze met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. 

Maar dan blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op haar heeft laten vallen. En die besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas? 

Sita Vermeulen als Rapunzel, de betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en een flinke dosis humor maken ‘Rapunzel De Musical’ tot een heerlijk familie-uitje.
Kom verkleed
Kom verkleed als je favoriete sprookjesfiguur voor de verkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. 

Na afloop van de voorstelling ontmoet je alle acteurs uit de voorstelling tijdens een meet & greet.

regie: Bas Groenenberg | spel: Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten e.a.

Rapunzel de Musical (4+) – Met Sita Vermeulen delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!