Pieter Derks komt met een nieuwe voorstelling, dus dat betekent een stortvloed aan actuele grappen, over waar we nu weer in beland zijn met z’n allen. Niemand die zo bovenop de tijdgeest zit als Pieter. Altijd scherp en kritisch, steeds vaker uitgesproken, maar nog steeds genuanceerd.

Zijn vorige twee voorstellingen werden genomineerd voor de Poelifinario. “Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek”, schreef het Algemeen Dagblad. Zet je dus schrap voor een compleet avondje uit, over alles dat hopeloos misgaat, maar met zoveel energie, muziek, zelfspot en levenslust gebracht dat je toch nog denkt: ja, leuk.

Uit de recensies
Over zijn voige voorstelling ‘Uit het niets’.

NRC ****
“Pieter Derks laat zien hoe we onze problemen inpakken met mooie verhalen (…) ‘Uit het niets’ is een vernuftige en zeer vermakelijke illustratie én een ontleding van hoe beeldvorming werkt en hoe wij met z’n allen wegkijken voor de echte problemen.”

de Volkskrant ****
“Vol superactuele grappen, scherpe sneren en verrassende zijspoortjes.”

Algemeen Dagblad ****
“Dijk van een voorstelling. (…) Zijn verfrissende, mild-ironische kijk op de actualiteit verdient het grootste publiek.”

De Telegraaf ****
“Zijn laatste voorstellingen zijn zonder uitzondering van hoge kwaliteit geweest en daar vormt ‘Uit het niets’ geen uitzondering op.”

Pieter Derks – Ja, Leuk (try-out) delen

Contacteer de beheerder

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!