Op verzoek van het impresariaat is de kaartverkoop van Peter Pannekoek al eerder, in het voorjaar, gestart

Peter Pannekoek is weer terug met DNA! De voorstelling werd door pers en publiek lovend ontvangen. Het NRC schreef: ‘Pannekoek is een van de besten, zo bewijst hij met DNA.’ ‘De cabaretier zoekt graag de grenzen op en is een ster in omdenken’, aldus De Telegraaf. ‘Grapdichter kan een voorstelling bijna niet zijn’ oordeelde de Volkskrant en het AD noemde zijn nieuwste voorstelling ‘magistraal en grenzeloos hard’. Volgens het Parool is het zelfs ‘het voorlopig hoogtepunt uit zijn carrière.’ 

Deze voorstelling was in november 2022 als try-out bij ons te zien. Wegens groot succes komt hij in het nieuwe seizoen terug naar onze schouwburg. 
Over Peter Pannekoek
Peter behoort tot de absolute top van het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference waarin hij met Pauperkabouter een nieuw landelijk begrip introduceerde en waarna mensen nooit meer hetzelfde naar fietsknopjes keken. Met zijn theaterprogramma ‘Later was alles beter’ won Peter de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast.

Reacties van onze gasten
Over ‘Peter Pannekoek – DNA (try-out)’ (november 2022):

‘Wat een geweldige show van begin tot het eind’

‘Geweldig genoten van de voorstelling’

‘Echt van genoten! Een toppertje die Pannekoek.’

‘Fantastische try-out.’

 

Peter Pannekoek – DNA (reprise) delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!