Peter Bray (AU) – Zomerconcert op het carillon

Peter Bray is senior beiaardier van het Nationaal Carillon in Canberra, Australië. Hij studeert aan de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn in Mechelen (België) en in 2019 was hij finalist van de Koningin Fabiolawedstrijd. 

Peter heeft een bacheloropleiding afgerond in de muziek met een Honours in compositie. Daarnaast heeft hij een bachelorgraad in Asian Studies met een specialisatie in de Japanse taal. 

Als hij geen carillon speelt, dan geeft Peter pianoles en werkt hij als barista. Peter: “I enjoy arranging and performing music that the audience will recognise and I’m excited to share some Australian music with the world.”

Bekijk het programma
Zomerse carillonconcerten 
In de maand augustus organiseert de Stichting het Cuijks Carillon concerten op de vrijdagavonden. De toegang is gratis. De Romeinse tuin van het Archeologisch Centrum is hiervoor speciaal ingericht als zit(luister)plaats, Adres: Maasstraat 15 (ingang via Castellum net vóór het viaduct).

Om 18.50 uur geeft de spelende beiaardier op deze locatie een toelichting. Na afloop is er een mogelijkheid de toren te beklimmen.

 

Peter Bray (AU) – Zomerconcert op het carillon delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!