Oxygen | Jennifer Romen – Delusion 2.0 The next chapter

De jonge choreograaf Jennifer Romen (1996) legde als urban dansmaker een onorthodoxe route naar het theater af. Ze maakte furore in danscompetities, televisieprogramma’s en het commerciële circuit, werkte als docent en bouwde zo een enorme achterban op. Na de overweldigende reacties op haar eerste avondvullende theatervoorstelling ‘Delusion’ kon een vervolg niet uitblijven.

In ‘Delusion 2.0’ neemt Jennifer je mee in een next level samenspel tussen dans en illusie. Met haar gezelschap Oxygen zet ze opnieuw een tot in de puntjes uitgevoerde coming-of-age-voorstelling neer die verder gaat waar ‘Delusion’ eindigde. Het personage dat we volgden op haar weg van adolescentie naar volwassenheid, van onzeker naar krachtig, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een opponent waar ze van moeten winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en omarmen?

Uit de recensies
Het Parool
“In de nog steeds door mannelijke crews gedomineerde hiphopwereld geeft Jennifer Romens Oxygen op welkome wijze tegengas.”

Theaterkrant
“Romen betovert het publiek door te spelen met blacklight, illusies, maskerades, videowanden, filmprojecties, lichtschermen en acrobatische hiphopdans.”

Oxygen | Jennifer Romen – Delusion 2.0 The next chapter delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Posthuis Theater

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!