Oh Johnny in Droomland | 100 jaar Johnny Jordaan

Oh Johnny in Droomland is een theatraal levenslied over 100 jaar Johnny Jordaan

Rob van de Meeberg als Johnny Jordaan
Tony Neef als Willy Alberti & Wim Sonneveld
Marjolijn Touw als Tante Leen & Moessie
Evert de Vries als Ton Slierendrecht & bijzondere hemelgasten
Rosa Mee als engel & Totty
Bert Stoots op piano en René Trok op accordeon
Regie Johan Verheij

100 jaar geleden werd de immens populaire zanger Johnny Jordaan geboren. Dat gaan we vieren! Want nog steeds klinken de liedjes van deze legende door in alle cafés en op elk feestje. We brengen een ode in de vorm van een speciaal theatraal levenslied, een sfeermusical over het leven van Johnny Jordaan met een terugblik uit de hemel op zijn aardse bestaan.

In ‘Oh Johnny in Droomland’ treffen we Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti aan in de hemel. En geloof het of niet, er bestaat daar een afdeling Jordaan! Hun beschermengel probeert ter plekke alles in goede banen te leiden. Maar wie rammelt daar aan de poorten van het Paradijs en is deze persoon wel welkom? En kan met de komst van die vreemde gast de lieve vrede worden bewaard? Gelukkig treffen de drie ook lieve vrienden en familieleden aan in dit Droomland.

‘Oh Johnny in Droomland’ is een feest der herkenning, omlijst met prachtige bekende en onbekende (Jordaan) liederen, zoals: ‘Zal er ooit een Jordaan in de hemel bestaan’, ‘De afgekeurde woning’, ‘Droomland’, ‘De zon schijnt voor iedereen’ en ‘Mijn ouwe Amstelstad’.

Na de grote successen met de Kerstshows rond de grote drie uit de Jordaan, brengt Nederlied met deze nieuwe sfeermusical een theatraal eerbetoon aan een van Mokums grootste zangers: Johnny Jordaan. Laat je verrassen door dit feestelijke verhaal, vol met muziek, verdriet, humor en bijzondere gasten.

Oh Johnny in Droomland | 100 jaar Johnny Jordaan delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in DeLaMar Theater

 • No events in this location
 • Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!