Murder on the Orient Express (try-out) – Remko Vrijdag, Frederik Blom, Lone van Roosendaal e.a.

Na het succes van ‘The Mousetrap’ komt een sterrencast met een ander legendarisch moordmysterie van Agatha Christie naar het theater: ‘Murder on the Orient Express’.  Stap aan boord en beleef een bloedstollende avond vol intrige, spanning, mysterie en onverwachte wendingen met als grote vraag: whodunit? 
Bekende detective 
Op een koude winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middernacht komt de trein plotseling tot stilstand door een hevige sneeuwstorm. De volgende ochtend wordt er een dode passagier gevonden. Alle reizigers lijken een alibi te hebben, maar wie spreekt de waarheid? 

Opgesloten in de trein, met de dader in hun midden, richten de passagiers zich tot Poirot. In een race tegen de klok moet hij de moordenaar zien te ontmaskeren voor deze opnieuw toeslaat. Maar niets is wat het lijkt en iedereen is verdacht. Zit jij op het juiste spoor?

regie: Jasper Verheugd | spel: Remko Vrijdag, Frederik Brom, Lone van Roosendaal, Gerrie van der Klei, Wilbert Gieske, Ruben Brinkman, Marijn Claes, Lusanne Arts en Belle Zimmerman

Deze voorstelling is te zien op dinsdag 14 november en woensdag 15 november 

Murder on the Orient Express (try-out) – Remko Vrijdag, Frederik Blom, Lone van Roosendaal e.a. delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!