we dat nou eenmaal zijn. Muzikaal, snel en heel erg grappig. Comedy met een ontembare liefde voor de medemens. Scholten vergaarde een grote schare liefhebbers met zijn online sketches. Micha Wertheim noemde hem ‘De grappigste man op Instagram’ en er werd reikhalzend uitgekeken naar deze eerste theatershow. Die stelde niet teleur. Mis het dus niet.

Uit de recensies
de Volkskrant *****
“Een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling. (…) Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven.”

Telegraaf **** ½
“Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden.”

NRC ***
“Team Solo begint met een mooie overgang van zijn Instagram-succes naar zaal vol publiek. Daarna volgen uitvergrote karakterpersiflages met heerlijke stemmen en accenten zoals we die van hem gewend zijn: een citymarketeer van Kaboel, een overwerkte zorgmedewerker die flitsbezorger werd, een geërgerde Nederlandse campingrecreant in Normandië in 1944, een man met een aan het fetisjistische grenzende passie voor drijvende horeca c.q. pannenkoekenboten, om er maar een paar te noemen.”

Theaterkrant
“Fenomenaal leuke voorstelling. (…) De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen (…) Achter elke grap schuilt een diepe gedachte.”

Merijn Scholten – Team Solo delen

Contacteer de beheerder

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!