Mega Mindy vliegt opnieuw de theaters langs met een superspannende en fonkelnieuwe theatershow vol met leuke liedjes. zij komt weer voor een moeilijke opgave te staan, maar ze zet alles op alles om het recht te laten zegevieren.  Daarbij krijgt ze uiteraard hulp van haar vriend en superheld Mega Toby.

Mega Mindy’s grote liefde, de stoere politieman Toby, is bijna jarig! En ze heeft een prachtige verrassing voor hem. Met de Weermaker, de nieuwste uitvinding van opa, wil ze van de verjaardag van Toby een dag vol zonneschijn maken. Maar het feest dreigt in het water te vallen, wanneer het dorp overspoeld wordt door diefstallen.

Iedereen is op zoek naar deze mysterieuze boef die van glinsterende dingen houdt. Zullen Mieke en Toby ‘De Onzichtbare Ekster’ kunnen pakken? En zullen Mega Mindy en Mega Toby ein-de-lijk kussen? Je komt het allemaal te weten in deze grappige interactieve megaleuke theatershow!


Wil je Mega Mindy in het echt ontmoeten? Met haar op de foto? Na de voorstelling is er een Meet&Greet in de foyer en is er een merchandise stand aanwezig met officiële Mega Mindy merchandise.

Mega Mindy Show 4+ delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Agora Theater

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!