Matthijs en Adinda van Delft – Jong Klassiek

Broer en zus Matthijs en Adinda van Delft brengen een intiem concert op viool en gitaar met werken van onder andere Jan Novák en Astor Piazzolla.

Origineel repertoire voor hun bezetting is er niet veel, maar toch willen ze naast hun solo-optredens graag de klanken van deze mooie combinatie van instrumenten met het publiek delen. Met dit doel is het duo de uitdaging aangegaan om mooie stukken te ontdekken.

Tijdens deze zoektocht zijn ze op prachtige stukken gestuit die ze met veel passie en toewijding hebben ingestudeerd en zullen spelen, maar hebben ze ook ideeën opgedaan om eigen composities te schrijven en zo hun eigen muzikale identiteit te creëren.

Het resultaat is een programma vol nieuwe ontdekkingen op viool en gitaar waarvan ze een deel op deze zondagochtend met jou willen delen.
Over Jong Klassiek
In een serie van vier concerten klassieke muziek bieden we jonge talenten, die staan te trappelen van ongeduld, een podium. De presentatie is in handen van Maria Croese, zangpedagoge en oprichtster van Classic Young Masters, die zich eerder samen met John Floore bezighield met talentontwikkeling.

Na afloop trakteren we op huisgemaakte soep in het Fraterhuis.

Matthijs en Adinda van Delft – Jong Klassiek delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!