Magic Show Janse & Reynier

Reserveer hier je tickets: https://www.tickettailor.com/events/reynierswereld/863087#

Op 10 maart 2023 verzorgen Janse Heijn en Reynier Jonkers beide een goochelshow in theater de Wilde Wereld in Wageningen.

Geniet deze avond van twee totaal verschillende goochelshows en laat je meenemen door de magie.

Janse Heijn : “Best of”
In “Best Of” laat Janse zijn beste illusies zien. Gedachtenlezen, vingervlugheid en krankzinnige stunts – het komt allemaal voorbij in deze samenvatting van Janse’s carrière tot nu toe. Onder het motto ‘Zo onmogelijk mogelijk’ toont Janse zijn creativiteit, zijn liefde voor de goochelkunst en zijn voorkeur voor grapjes met dubbele bodems. Komt dat zien!

Biografie Janse Heijn:
Janse Heijn is al sinds zijn jeugd gepassioneerd bezig met goochelen. Sinds 2015 is hij fulltime professioneel goochelaar en heeft hij opgetreden in meer dan 15 landen. In een stijl die past in de traditie van het variété toont hij klassieke trucs met een moderne twist. In 2016 en 2019 won Janse meerdere prijzen bij de Nederlandse Kampioenschappen voor de goochelkunst en werd hij door een vakjury geloofd om zijn originaliteit en presentatie.

De Grote Magic Brian show.
De Grote Magic Brian show is een theatrale goochelshow gespeeld door Reynier Jonkers en geregisseerd door Thomas van Ek. De Grote Magic Brian show vertelt het verhaal van een nooit verschenen goochelaar, een drukke en geagiteerde salesman en een gloednieuw product dat waarschijnlijk nooit op de markt zal worden gebracht.

Biografie Reynier Jonkers:
Reynier Jonkers doceert in zijn dagelijks leven rechten aan het hbo. Daarnaast is hij semiprofessioneel actief als goochelaar en theatermaker. De Grote Magic Brian Show is zijn eerste productie en zit op dit moment in de try-out fase.

Locatie en kaartverkoop
Theater de Wilde Wereld
Burgtstraat 1
6701 DA Wageningen
Aanvangstijd: 20:00

Tickets kunnen uitsluitend aan de deur worden afgerekend. Een ticket kost € 7,50 per stuk.

Let op:
In verband met de beperkte plaatsen vragen wij je vriendelijk om jezelf op de gastenlijst te plaatsen als je de show wilt bezoeken. Dit om te voorkomen dat wij aan de deur ‘nee’ moeten verkopen.

Je kunt jezelf aanmelden voor de show via de volgende link:

https://www.tickettailor.com/events/reynierswereld/863087#

Magic Show Janse & Reynier delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Stg Theaterzaal de Wilde Wereld

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!