‘The Meeting’ is het indringende levensverhaal van acteur Mads Wittermans, oprecht en met humor verteld. Hij neemt je mee in een achtbaan van emoties en heeft het over vallen en proberen op te staan, over een krankzinnige ziekte.

In 2009 bracht Mads enige tijd door in een kliniek in Schotland om van zijn alcoholverslaving af te komen. Tijdens dit verblijf maakte hij kennis met de 12 stappen. Die hielpen hem zijn verslaving te overwinnen en voor een nuchter leven te kiezen.

In ‘The Meeting’ vertelt Mads wat alcoholisme met hem heeft gedaan, hoe hij is hersteld en wat voor invloed dit op zijn leven heeft. Met ruimte voor de lach neemt hij je mee en laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien, van hem, maar ook van zijn directe omgeving. Van rock bottom via flesverstoppertje, afkicken en terugval naar herstel.

Uit de recensies
Dagblad van het Noorden ****
“Een indringend en waardevol verhaal.”

Leeuwarder Courant
“In een doodeerlijke en zichzelf nergens ontziende vertelvoorstelling schildert Wittermans zijn prille angsten, zijn vroege opstandigheid, zijn jong opgelopen alcoholisme, zijn klootzakkerigheid.”

Mads Wittermans – The Meeting delen

Contacteer de beheerder

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!