Word reisgenoot van Knapsack Op de Gracht 2022!

Een reis maken doe je met vrienden samen! En dat geldt natuurlijk ook voor de wereldse reis van Knapsack Op de Gracht. Zonder die vrienden, wij noemen het dus onze reisgenoten, is het ook dit jaar niet mogelijk om Delft op creatieve wijze weer cultureel te laten bruisen. Klinkt dat wereldse, bruisende, swingende en super grenzeloze aspect echt als iets wat bij jouw (bedrijf) past? Neem dan vooral contact met ons op voor alle sponsormogelijkheden.

De organisatie van het wereldse festival in Delft maakt de eerste namen bekend. En niet de minste; met L’Chaim haalt programmeur Jan Droog een internationale act naar het Delftse. De Klezmer band reist in het weekend van 2 en 3 juli samen met andere internationale acts als Kadogo 1er, Sekou Dioubate en Mima’s Chia Manush Orkestra door de Delftse binnenstad. Maar ook de Delftse muziekwereld is sterk vertegenwoordigd. 

Zittend op een terrasje of met de benen bungelend over de kade van de gracht, varen er nog meer acts als Lola’s Dice, Sommerhus en Labryénco voorbij. Dat is zo’n beetje het idee van Knapsack Op de Gracht 2022. Nieuw dit jaar zijn ook de straatacts als De Kiloknallers, Ragmob, Sambalenco en Dis, Dat ‘N’ D’Udda die langs de horecapleinen trekken.

“De acts hebben muzikale invloeden van over de hele wereld. Het leuke is wel dat er ook een hoop acts met Delftse roots bijzitten ” – mede-organisator Laura van Drimmelen

Knapsack noemt zichzelf dan wel werelds, maar wil ook talenten en muzikanten uit de regio graag met een breed publiek delen. Het Delftse is dan ook weer sterk vertegenwoordigt met acts als: Bluegrass Bandits, Les Chats Cadien, The Basily Gipsy Band, The Limelites, Motje Dood en Tout Finit par des Chansons. Zijn daarmee alle namen bekend? “Nee hoor, de komende weken komen er nog meer verrassende acts bij”, vertelt mede-organisator Nick Keijzer.

Festivals slaan handen ineen
Het begon in coronatijd; Delftse festivals die elkaar een podium bieden. Ook dit jaar trekt Knapsack die lijn door. Zo varen de festivals Popronde, Westerpop, Gluren bij de buren, Jazz Festival Delft en Delft Chamber Music Festival weer mee met eigen acts. Samen met de steun van Gemeente Delft, Ondernemersfonds Delft, Popunie, Fonds1818 en vele vrijwilligers wordt het weekend van 2 & 3 juli een echt grenzeloos Delfts feestje.

Knapsack Op de gracht delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!