Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan. Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

Uit de recensies
Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd WARM ontvangen.

Volkskrant ****
“Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.”

NRC ****
“Met Warm heb je een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen is’.”

Trouw ****
“Als Warm namelijk iets laat zien, is het dat Van der Laan zoveel meer is dan een lompe stand-upcomedian die het vooral van zijn bravoure moet hebben. De manier waarop hij, bijna ongemerkt, gedurende de show een decor van kubussen opbouwt, om dat vervolgens even subtiel in zijn verhalen te betrekken, is meesterlijk. Dit absurdistische vaderschapscabaret smaakt naar meer”

Theaterkrant
“Kasper van der Laan heeft zich Les 1 uit het stand-up-comedy-handboek voortreffelijk eigen gemaakt: grijp het publiek vanaf de eerste seconde bij de lurven.”

het Parool
“Warm is wat wankel. Gelukkig is dat klein kereltje altijd in de buurt om papa te helpen. Na een krankzinnig en hilarisch stuk publieksparticipatie blijken we figuranten in zijn bedverhaaltjes. Een nobele rol.”

Kasper van der Laan – Warm delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Posthuis Theater

1 2 3
Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!