Chansonnier Justus Werle en pianist Hans Visser vormen een duo sinds 2014. Het repertoire bestaat uit Nederlandse, Engelse en Franse ballads en chansons. Van Ramses Shaffy en Liesbeth List tot Beatles, van Herman van Veen tot Frank Sinatra, Jacques Brel, Wim Sonneveld, Elton John, Charles Aznavour, Sting, Frans Halsema, Bee Gees, Boudewijn de Groot, Bob Dylan etc. Ze worden daarbij regelmatig bijgestaan door Oeds Bouwsma op contrabas en backing vocals van Marieke Kooijman en Antonia Navis.

In het najaar van 2023 zal bovendien een speciale gastmuzikant op mondharmonica zijn opwachting maken tijdens een aantal concerten, Tollak Ollestad uit de VS, tegenwoordig wonende in Nederland; een vermaarde multi-instrumentalist die met groten der aarde heeft gespeeld als Don Henley, Andrea Bocelli, Chet Atkins, Al Jarreau, Earth Wind and Fire, Venice, Billy Idol etc.

Sinds 2007 werd door Justus samengewerkt met niemand minder dan de in 2020 overleden Grande Dame van het Nederlands chanson, Liesbeth List. Dit resulteerde in diverse gezamenlijke optredens met haar en in zijn 2CD Let me take you back, waarop ook 3 duetten van Justus met Liesbeth List en Jenny Arean. Ook werd voor De Friese Voedselbanken een fundraisingsconcert door Liesbeth en Justus op Landgoed Lauswolt verzorgd. Het repertoire van JustUs is dus onlosmakelijk verbonden met het cultureel erfgoed van Shaffy en List.

JustUs | Ballads en chansons delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg De Lawei

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!