Jeroen van Veen – The best of Einaudi (ligconcert)

Jeroen van Veen speelt een programma met de bekendste werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi, geschreven voor één piano. Zijn muziek werd onder meer bekend door zijn soundtracks, zoals van de film Intouchables (2011). 

Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en begeeft zich daarmee op een bijzonder gebied. 

De muziek van Einaudi heeft al vele harten gestolen en staat hoog in de hitlijsten. Ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om bij weg te dromen. 

Critici zeggen dat het geen klassieke muziek is, maar wat is het dan wel? Oordeel zelf en kom naar het theater voor The best of Einaudi.
Ligconcert
Voor dit concert reserveer je geen stoel maar een ligplaats op het toneel! ‘The best of Einaudi’ is dan ook een ligconcert. Wat dat is? Heel simpel. Je neemt zelf een matje, matrasje of zitzak mee. Kies een plekje op het toneel, ga liggen en geniet van de muziek.

Dit unieke belevingsconcert heeft de sfeer van een festival met een vleugje kampeercouture. Let op, ligconcerten zijn erg populair en doorgaans snel uitverkocht, dus zorg dat je erbij bent!

Jeroen van Veen – The best of Einaudi (ligconcert) delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!