Idealisten, voorstelling met diner vooraf

De flits presenteert een bijzondere editie van zijn voorstelling Idealisten. Deze avond wordt de voorstelling voorafgegaan door een diner in stijl van de productie. Plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

We hebben allemaal onze dromen, onze idealen; zijn we niet allemaal in de grond van ons hart idealist? Helaas worden onze dromen verstoord door grote en minder grote gebeurtenissen. Het niet hebben van eigen woonruimte, bedrogen worden door je geliefde of je geloof, een oorlog, vluchtelingen, een falende overheid. Precies zoals vandaag de dag de maatschappij zich ontwikkelt. De persoonlijk vraag is hoe we hier elk mee omgaan?

We zien vanavond een heel jaar voorbijkomen met alle feestdagen, waarin 2 buurvrouwen en moeders (Annie en Betsy) en 2 kinderen en zussen (Frida en Gerda) geconfronteerd worden met de besluiten van de overheid. Deze overheid in de vorm van een ambtenaar (Meneer Ambacht) komt onverwachts langs om een vrijgekomen kamer te claimen voor vluchtelingen.

Door zijn komst en absurde ingrepen worden allerlei “geheimen” onthuld en blijkt de ideale buurvrouw en ideale dochter niet te bestaan. Idealisten worden Opportunisten.

De foyer is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Idealisten, voorstelling met diner vooraf delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Microtheater

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!