Hé, wie zit er op de wc? (2 t/m 6 jaar) –

De prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten behoren tot de favoriete voorleesliteratuur van peuters en kleuters.
Poppentheater 
In deze supergrappige boeken neemt een jongetje je mee in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Herkenbaarheid alom dus. 

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een voorstelling vol verrassingen en humor. 
Het verhaal
Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde-Spat-gevecht’ van Haas, terwijl Leeuw en Krokodil verstoppertje spelen. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen, maar ja: wie zit er toch de hele tijd op de wc? Retteketet! Op naar het theater!

script en regie: Olaf van de Ven, naar de boeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet, we gaan nog niet naar bed’ van Harmen van Straaten | (poppen)spel: Alexander Brouwer | muziek: Daan van West | decor: Einstein Design | poppen: beeldmakerij Laros & de Jong

Deze voorstelling is twee keer te zien: om 11.00 en 14.00 uur

Hé, wie zit er op de wc? (2 t/m 6 jaar) – delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!