The Dutch Pinup organiseert op zaterdag 1 april 2023 de finale van Miss Pinup Benelux 2023! De voorgaande edities van Miss Pinup Benelux waren een groot succes en zelfs helemaal uitverkocht.

Bij deze verkiezing zijn maat, leeftijd en meer van die onzin niet belangrijk. Humor, stijl, passie voor pinup (de 40’s/50’s style) en een beetje zelfspot des te meer!

De finale van deze verkiezing wordt in De Avenue te Breda gehouden op zaterdag 1 april in de grote zaal, De Theaterzaal, op de begane grond. Vanaf 17.00 uur is iedereen heel erg welkom. De show begint om 17.30. Dress to impress! Op deze avond kun je heerlijke muziek verwachten van een geweldige DJ en een topper van een live band.

Wie mag zich Miss Pinup Benelux 2023 noemen aan het einde van deze avond? De finalisten zullen zich aan de jury en aan het publiek presenteren op ieder een eigen manier.

Een kaartje kost € 14,95 exclusief € 1,50 administratiekosten. Op 1 oktober 2022 begint de kaartverkoop via onze website.

Voor meer informatie over deze contest zie www.miss-pinup.nl en volg ons voor de laatste updates ook op Instagram en Facebook @misspinupbenelux

Finale Party Miss Pinup Benelux delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De Avenue

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!