Klatergoud en Schone Schijn

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof in BAROCK, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

Samen met haar band nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.


Dit zegt de pers:

‘Onvergelijkbaar goed. Soepel, gevarieerd en verwoestend raak in het Nederlands,  Frans en Duits…het is niet zomaar een avond….” ***** (DvhN)

‘Barock’ is een ijzersterke show, die goed in elkaar zit en vooral heel gevarieerd is”. Wat een stem heeft Ten Damme. Ze beschikt over een waanzinnige stage presence, ze is een geboren entertainer die doet wat ze wil’. **** (Theaterparadijs)


Muzikanten: Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra
Website: www.ellentendamme.nl
Fotocredits: Danny Ellinger

Social media:
Facebook: www.facebook.com/ellen.tendamme
Twitter: @tendamme
Instagram: @ellentendamme

Ellen ten Damme – Barock delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De Rijswijkse Schouwburg

 • No events in this location
 • Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!