De komedie over een bankoverval – van Jon van Eerd

Jon van Eerd neemt plaats in de regisseursstoel voor deze komediehit van het Londense West End. Het wordt een voorstelling in de gouden traditie van zijn theater-alter ego Harrie Vermeulen, met het verschil dat Van Eerd ditmaal nóg een stap verder gaat. 
Acrobatische kolder
‘De komedie over een bankoverval’ is een kolderiek verhaal vol acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches. Acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen, filmische achtervolgingen, klapbedden met een eigen leven; heel veel gekker en grappiger zie je het niet vaak. 

Het verhaal
Een stel uit de gevangenis ontsnapte boeven smeedt een plan om een kostbare diamant te stelen. Het sieraad bevindt zich in de kluis van een bank die door een paar niet al te snuggere druiloren wordt bestierd. 

De liefdesrelatie van een van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor complicaties. Alle ingrediënten dus voor een dolkomische theaterbeleving, met aan het roer de meester van de lach: Jon van Eerd.

script: Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields | regie: Jon van Eerd | spel: Buddy Vedder, Joey Schalker, Suzanna Pleiter, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Arie Cupé, Cathalijne de Sonnaville en Lars Vaessen
Ook voor blinden en slechtzienden
Deze voorstelling is in samenwerking met BiblioPlus toegankelijk gemaakt voor publiek met een visuele beperking.

Een blindentolk van Komt het Zien! verzorgt live audiodescriptie. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel inleiding.

Heb je een visuele beperking, kies dan in het bestelproces voor de tickets waar ‘met blindentolk’ bij staat. Heb je vragen, bestel je liever telefonisch of kom je met een blindengeleidehond? Neem contact op met ons bespreekbureau: 0485-314344 (di t/m vr van 13.30 tot 17.00 uur).

De komedie over een bankoverval – van Jon van Eerd delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!