Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Hartje. Profiel wordt bijgewerkt.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werddaarme ‘een dame om in de gaten te houden.’ In 2019 ging haar eerste avondvullendevoorstelling PATROON in première en nu is ze terug in het theater met haar nieuwevoorstelling getiteld OK. Voor OK kreeg Daniëlle in 2020 op voordracht van de VSCD jury van de cabaretprijzen het Stijgend Applaus Stipendium toegekend, een aanmoedigingsprijs voor jonge cabaretiers.

“In OK zoekt Daniëlle de tragiek van de mens ditmaal in het spanningsveld tussen enerzijdsonze behoefte aan contact en anderzijds de voortschrijdende technologie, die vaak gericht isop het bevredigen van individuele verlangens. Het resultaat is “A new way of being alonetogether”, zoals ze de Amerikaanse hoogleraar Sherry Turkle citeert. Een actueel thema, dat door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden zelfs alleen maar relevanter isgeworden” – Juryrapport SAS

Daniëlle Schel – OK delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in De Rijswijkse Schouwburg

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!