Inspiratie, informatie & verbinding binnen de culturele sector

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze Cultuur & Coffee netwerkmeeting op maandagochtend 6 november in het prachtige Theater de Admiraalszaal in Geertruidenberg.
Cultuur & Coffee is een initiatief van Huub Lommers, eigenaar van de Scattando Group, met als voornaamste doel ondernemers, makers en organisaties binnen de culturele sector samen te brengen voor inspiratie, informatie en verbinding.

We hebben allemaal een turbulente periode achter de rug met de uitdagingen van de coronacrisis en de daaropvolgende crises. Hierdoor is er vaak minder aandacht en financiële ondersteuning beschikbaar voor Kunst & Cultuur. Hoe gaan we hier met z’n allen mee om? Hoe heb jij persoonlijk deze periode ervaren en, belangrijker nog, hoe heb je deze overleefd? We zijn geïnteresseerd in jullie inspirerende verhalen!

Tijdens de Cultuur & Coffee bijeenkomst krijg je niet alleen de kans om te netwerken met gelijkgestemden, maar ook om kennis te delen. Bij elke editie zal een expert aansluiten voor een presentatie binnen zijn of haar vakgebied. De allereerste editie staat in het teken van ‘Social Media’. We hopen van harte dat je erbij zult zijn!

Hier zijn de belangrijke details:
📆 Datum: Maandag 6 november
🕙 Tijd: 10:00u – 12:00u (inloop vanaf 09.30)
📍 Locatie: Theater de Admiraalszaal, Haven 54, 4931 AH Geertruidenberg

Cultuur & Coffee delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Theater De Admiraalszaal

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!