Crazy Young Men 2.0 in concert: Chris Hinze

CHRIS HINZE NEEMT AFSCHEID VAN DE THEATERS. NIET VAN DE MUZIEK, MAAR WEL VAN DE GROTE TOURNEES! NOG EEN KEER SCHITTERT HIJ MET EEN SPIKSPLINTERNIEUW MULTIMEDIA THEATERCONCERT: IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC. EEN PROGRAMMA OP VELER VERZOEK!

 

SAMEN MET MEESTERGITARIST PETER VAN DEERSE EN KLANKSCHALEN FENOMEEN TON AKKERMANS ONTSTOND DE GROEP CRAZY YOUNG MEN 2.0 IN CONCERT. VERHALEN EN BEELDEN VAN TIBET TO NEW YORK EN “IMPROVISATIONS FROM BAROQUE TO JAZZ TO WORLD MUSIC”.

 

EEN VERRASSENDE MIX VAN INVENTIEF EN VIRTUOOS FLUITSPEL, MAGISCHE GITAARKLANKEN EN DE INDRINGENDE SOUND VAN KLANKSCHALEN, GONGS EN BELLS. IN COMBINATIE MET INDRUKWEKKENDE SFEERBEELDEN VAN O.A. NEW YORK, TIBET, INDIA, JAPAN EN AFRIKA. GEFILMD TIJDENS DE VELE LANGE REIZEN, DIE CHRIS HINZE DE AFGELOPEN JAREN MAAKTE .

 

KORTOM MUZIEK DIE NIET ALLEEN OOR EN OOG STREELT, MAAR OOK DE ZIEL!

.

MET DEZE UNIEKE COMBINATIE VAN WORLD JAZZ MUSIC, MAAR OOK MET EEN VLEUGJE BACH EN VIVALDI BEWERKINGEN, MOOIE GITAARSOLO’S MET BIJV. SPAANS KLASSIEKE INGREDIËNTEN, EN MET IMPROVISATIES OP TIBETAANSE EN INDIASE MANTRA’S WORDT DIT CONCERT INGENIEUS SAMENGESMEED TOT EEN BOEIEND GEHEEL.

 

ZIE OOK https://chrishinze.nl

Crazy Young Men 2.0 in concert: Chris Hinze delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Cultureel centrum Den Dullaert

Waar ben je naar op zoek?

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!