Circus Santelli | Cirque Dynamique (try-out)

We nemen je mee terug in de tijd van het klassieke circus, naar een magische show vol verrassing en verbazing. Verwonder je over de koorddansers, steltlopers, acrobaten en alle vreemde figuren die het circus verder kent. Word betoverd door de magie, humor, fantasie en spannende trucs…

Dit is een voorstelling in klassieke circussferen waar vreemde dingen gebeuren. Waar een stoel niet alleen gebruikt kan worden om op te zitten of waar naar de wc gaan een hele andere betekenis krijgt. Waar ladders uit het niets tevoorschijn komen en het perspectief van het publiek net zo snel draait als de salto van de acrobaat. Kom jij als publiek kijken naar onze bijzondere artiesten, of komen de artiesten kijken naar jou?

In Cirque Dynamique zien we een groep jonge acrobaten: ze zijn veelzijdig én allemaal verschillend. In de show die ze samen geven worden die eigenschappen uitvergroot. Je komt allerlei vreemde personages tegen, en vele verschillende circusdisciplines passeren de revue. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen en ook interessant voor volwassenen.

Circus Santelli | Cirque Dynamique (try-out) delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg De Lawei

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!