Boom! Crash! Oh Hello! (A production of the ExploreZ festival)

Avontuurlijke familievoorstelling op locatie waarin met duizelingwekkend snel, humoristisch en fysiek spel stripverhalen tot leven komen.

Boem! Crash! Oh! Hello! is een locatievoorstelling voor alle leeftijden, met een unieke combinatie van strips, beeldende kunst en theater. Een ode aan onze stad, door middel van comics en verhalen, waarin de dromen en wensen van kinderen en volwassenen voor hun buurt tot leven komen.

Over de voorstelling:
Avontuurlijke familievoorstelling op locatie waarin met duizelingwekkend, humoristisch en fysiek spel, stripverhalen tot leven komen. Een ode aan de stad Amsterdam, waarin de dromen en wensen van kinderen en volwassenen voor hun buurt tot leven komen.

Kleurrijke fietsen met panelen waarop moderne stripverhalen zijn geschilderd, vormen het hart van dit project. Zie de acteurs uit de verte aankomen op deze fietsen, als een mobiele expositie!

Vervolgens brengen zij met duizelingwekkend snel spel, fysiek en humoristisch, de stripverhalen tot leven: al spelend, zingend en dansend gaan de vijf performers deze uitdaging aan. De fietsen – zo typerend voor de stad Amsterdam – vormen een metafoor voor het samenbrengen van mensen, het verbinden van hun hart en ziel met de stad en zijn publieke ruimten.

Boem! Crash! Oh! Hello! is een productie van ExploreZ Festival, energiek locatietheater voor jong en oud. Want wie is er niet groot geworden met strips en comics? Dus of je nu 5, 55 of 85 bent, kom naar één van de bijzondere locaties waar we strips tot leven brengen in een unieke verbinding van locatietheater met urban art.

De voorstelling is gemaakt in het kader van het Europese project Remix Comix, ondersteund door het Creative Europe-programma. De partners zijn: Lustr Festival (Tsjechië), Forum Ljubljana (Slovenië), Komunikart (Servië), Stichting ‘Novi Sad – Culturele Hoofdstad van Europa’ (Servië) en ZID Theater (Nederland).

Boom! Crash! Oh Hello! (A production of the ExploreZ festival) delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in ZID Theater

 • No events in this location
 • Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!