Annie Gao (US) – Zomerconcert op het carillon

Annie Gao is een beiaardier en softwareontwikkelaar uit het zonnige Zuid-Californië. Ze begon met het bespelen van het carillon in haar studietijd op Yale, waar ze studeerde aan het Yale University Guild of Carillonneurs. Hier kreeg ze les van Ellen Dickinson en was ze co-voorzitter in haar laatste jaar.

Ze voltooide haar beiaardiersexamen in 2020 en in 2021 studeerde ze af aan Yale in de computerwetenschap. Ze vervolgde haar beiaardierslessen in Europa en de Verenigde Staten en studeerde bij Geert D’Hollander, Boudewijn Zwart en Eddy Marien.

In haar vrije tijd speelt Annie ping pong, lost ze fanatiek puzzels en denkspelletjes op en gaat ze graag op avontuur met haar ‘fascinatingly bad sense of direction’. 

Bekijk het programma
Zomerse carillonconcerten 
In de maand augustus organiseert de Stichting het Cuijks Carillon concerten op de vrijdagavonden. De toegang is gratis. De Romeinse tuin van het Archeologisch Centrum is hiervoor speciaal ingericht als zit(luister)plaats, Adres: Maasstraat 15 (ingang via Castellum net vóór het viaduct).

Om 18.50 uur geeft de spelende beiaardier op deze locatie een toelichting. Na afloop is er een mogelijkheid de toren te beklimmen.

 

Annie Gao (US) – Zomerconcert op het carillon delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg Cuijk

1 2
Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!