Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker | Fokker Blankers Tol

Schrijfster Marijke Schermer liet zich voor Fokker Blankers Tol inspireren door de drie formidabele actrices die vanavond samen op het podium staan: Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol en Renée Fokker. Ze spelen drie zussen, die elkaar treffen op wat voor iedereen een kruispunt blijkt te zijn.

Tol heeft de boel opgelicht en is gesnapt voordat ze het op kon lossen. Fokker is ziek, terwijl haar lichaam altijd haar anker én kapitaal was. Blankers leidde tot voor kort als een keizerin haar bedrijf en de familie, maar verliest langzaam haar grip op de dingen. Heel even verstoppen ze zich voor de wereld, om op adem te komen en zich te verliezen in herinneringen. Maar dan blijken er de nodige oude koeien in de sloot te liggen. Kennen ze elkaar echt zo goed als ze denken? Drie sterke vrouwen die beginnen te wankelen zorgen voor een avond acteursgeweld vol ontroering en hilariteit.

Onder andere: Anne Wil Blankers (o.a. Driving Miss Daisy, Moeders en Zonen), Henriëtte Tol (o.a. Soldaat van Oranje, Bloedverwanten) en Renée Fokker (o.a. Judas, Wie is de Mol).

Anne Wil Blankers, Henriëtte Tol, Renée Fokker | Fokker Blankers Tol delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Schouwburg De Lawei

 • No events in this location
 • Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!