12,5 Jarig Jubileumconcert Theatergroep Manteau

12,5-jarig jubileumconcert

Theatergroep Manteau is verheugd om hun 12,5-jarig jubileumconcert aan te kondigen, in samenwerking met het Dordts Philharmonisch Orkest. 

Al meer dan tien jaar vermaakt Theatergroep Manteau het publiek met hun unieke en mooie voorstellingen. Zo produceerden ze o.a. de musicals Drie Musketiers, Legally Blonde, Jesus Christ Superstar en Aïda. Ter gelegenheid van hun 12,5-jarig jubileum geven ze een speciaal concert waarin hun talenten getoond worden. Het concert op 21 april belooft een feestelijke muzikale avond te worden.

Een van de hoogtepunten van de avond is een exclusieve preview getoond uit “Zorro de Musical” de komende productie van Theatergroep Manteau. We willen u graag meenemen in deze spannende nieuwe show die het roekeloze avontuur van de legendarische held Zorro combineert met de kracht en schoonheid van muziektheater. Met strakke choreografie, prachtige muziek en een getalenteerde cast belooft “Zorro de Musical” een onvergetelijke productie te worden. De volledige musical is te bewonderen op 2,3 en 4 juni 2023 in het Energiehuis in Dordrecht. 

Eerst willen we het plezier in het maken van muziek met u delen. Kom genieten van de live muziek die het excellente harmonieorkest gaat spelen tijdens het 12,5 jarig jubileumconcert. De talenten die de Theatergroep manteau vertegenwoordigen tonen hun kwaliteit. De avond is een combinatie van solozang,  meerstemmige zang stukken en muziekstukken uit het repertoire van het excelente Philharmonisch Orkest.

Het concert vindt plaats op 21 april om 20:00 uur  in de Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 in Gorinchem. Kaarten zijn nu verkrijgbaar, dus mis deze bijzondere muziekavond niet. Vier met ons 12,5 jaar Theatergroep Manteau en geniet van een voorproefje van de spannende nieuwe productie “Zorro de Musical”.

Kaarten à €9,50 via www.theatergroepmanteau.nl
of via ons eigen ticketsysteem Ticketview

 

12,5 Jarig Jubileumconcert Theatergroep Manteau delen

Contacteer de beheerder

Alle aankomende evenementen in Rehobothkerk

 • No events in this location
 • Waar ben je naar op zoek?

  Feedback
  Feedback
  Pagina + Feedback?
  Volgende
  Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
  Back
  Versturen
  Dank voor je feedback!