Ben jij 1 van die voorstellingsmakers met lef? πŸ’ͺ🏽

MAKERS/KUNSTENAARS

Het bospodium voor talentontwikkeling van Vuurol biedt: locatietheater, beeldende kunst en installaties maken in de bossen van Lage Vuursche voor een groot en breed publiek.

Vuurol zoekt:

Makers die houden van nieuw, het experiment, onderzoek naar theater/kunst maken in verbinding met de natuur. Met de drang om zo dichtbij mogelijk bij het publiek te komen, om te raken en samen te komen in een onvergetelijke ervaring. Makers met de ambitie om te ontdekken en meer uit zichzelf te halen, daarbij ondersteund door (andere) professionals uit het Vuurolteam om verder te ontwikkelen. Pak die kans!

De bosvloer is voor:

Makers in opleiding, of aan het begin van hun carrière, ervaren professionals met de liefde voor locatietheater en het experiment. Met theater als centraal gegeven is er plaats voor diverse disciplines, zoals dans, mime, taal, muziek. In korte beeldende en ultra korte voorstellingen.

Kunstenaars die werken in en met de natuur, een thema en voor een theaterpubliek geweldig vinden. Om aan de slag te gaan met monumentaal, opvallend werk. Onze voorkeur uit naar werken die uitnodigen tot een (inter-)actieve ervaring.. In verbinding met andere kunstenaars en het festival.

Er wordt gestreefd naar een gevarieerd prikkelend programma.

AANMELDEN ALS MAKER?

Mogelijkheid voor de Lente editie.
Lees dit eerst! >Β Info voor deelnemers theaterfestival Vuurol 2024

Gerelateerde berichten

Gevraagd
Mieke Bouhuijs

Makers/kunstenaars gezocht!!!!

Onderzoek jij het ongewone? Ben jij op zoek naar BEET? Ben jij 1 van die voorstellingsmakers met lef? πŸ’ͺ🏽 πŸ”₯ Dan hoor jij op Vuurol!

Gevraagd
Rederijkers Zierikzee

Help! wij zoeken een Regisseur

Word jij onze nieuwe regisseur? Of tip ons!   Niet dat onze vorige roerganger gillend weg is gelopen. Hoewel regisseren van de Rederijkers Zierikzee natuurlijk

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feedback
Feedback
Pagina + Feedback?
Volgende
Geef je emailadres op als je terugkoppeling wenst.
Back
Versturen
Dank voor je feedback!